ADVERTEREN

LetselschadeNEWS wordt breed verspreid onder een zeer specifieke doelgroep binnen de letselschadebranche en ook daarbuiten, indien en voor zover men met de begeleiding en doorverwijzing van slachtoffers van doen kan hebben.


ABONNEES

Zo wordt het magazine gelezen door slachtoffers en hun naasten, arbeidsdeskundigen en re-integratiedeskundigen die zich hebben geabonneerd, maar het wordt ook gratis ter beschikking gesteld aan alle medewerkers en vrijwilligers van Slachtofferhulp Nederland die het magazine via het intranet digitaal ontvangen.


PROFESSIONALS

Ter bevordering van de kwaliteit van dienstverlening en het ontwikkelen van ambassadeurschap voor het magazine naar slachtoffers toe, hebben veel schaderegelaars van verzekeraars en schaderegelingsbureaus, letselschadeadvocaten en –experts een abonnement afgesloten tegen een gereduceerd tarief.


VERSPREIDING

Er is verder een landelijke verspreiding onder revalidatieartsen en regionaal wordt het magazine verspreid onder huisartsen en (para-)medici waaronder psychologen en fysiotherapeuten.


KORTOM

Met LetselschadeNEWS bereikt u op een zeer directe wijze mogelijk ook uw doelgroep.


Uitgeverij LetselschadeNEWS is verantwoordelijk voor de advertentie exploitatie. Via de link tariefkaart kunt u naar verdere lezersinformatie, advertentietarieven en technische specificaties.
Voor meer informatie of voor een afspraak neemt u contact op met:

LetselschadeNEWS 
info@letselschadenews.nl
076-5302539